Vil du prøve deg som dommer ?

Du som er over 16 år eller fyller 16 år i løpet av 2019

Du som er over 16 år eller fyller 16 år i løpet av 2019 - Vil du prøve deg som dommer ?

Nå har du mulighet til å utdanne deg til dommer og dømme kamper i Akershus fotballkrets i sesongen 2019.I Skjetten Fotball har vi mange lag og spillere, men dessverre altfor få autoriserte kretsdommere.Dette ønsker vi nå å gjøre noe med.

Er du spiller som kanskje synes det ser mer moro ut å dømme enn å spille, er du juniorspiller som ikke ønsker å begynne med seniorfotball eller er du en seniorspiller som tenker å legge skoa på hylla eller om du er en ivrig pappa eller mamma så er det ypperlig å prøve seg som dommer. Det er også fullt mulig å kombinere spillerkarrieren og samtidig være dommer.

Akershus Fotballkrets avholder rekrutteringsdommerkurs 9.februar på Åråsen Stadion, https://www.fotball.no/kretser/akershus/dommer/rekrutteringsdommer/#Toppen

Etter at du har gått kurset vil du bli tildelt kamper av kretsen og vi som er dommere i Skjetten vil følge deg opp på kamper og komme med veiledning og råd.

Å være dommer er en ypperlig måte å være med i fotballmiljøet på Romerike, du møter mange spennende mennesker, du kommer inn i et meget godt dommermiljø og du får utviklet dine lederegenskaper som er godt å ta med seg til andre arenaer i livet.I tillegg så er det gode lommepenger i å dømme fotballkamper.

Og det ville vært veldig moro om vi endelig fikk en jentedommer som tar rekrutteringsdommerkurset !

Høres dette spennende ut så ta kontakt med:

Rune Løbersli

e-post: rlbersl@getmail.no

Mobil:959 85 160

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift