LSK-legenden Tom Gulbrandsen ny hovedtrener

LSK-legenden Tom Gulbrandsen har nylig signert en avtale med Skjetten Fotball

LSK-legenden Tom Gulbrandsen har nylig signert en avtale med Skjetten Fotball hvor han går inn i en delt sportslig lederrolle, hovedtrener for a-laget i 3 divisjon og som trenerkoordinator i klubben. Den tidligere midtbanekjempen med 223 Tippeligakamper,46 mål og et seriemesterskap for Lillestrøm Sportsklubb har allerede begynt jobben med å bygge neste års a-lag.

Styret i Skjetten Fotball har brukt de siste månedene godt, har vært tålmodige og er selvfølgelig storfornøyd med signeringen av «Bukken» Gulbrandsen. Det har vært en spennende prosess hvor klubben har hatt flere gode samtaler med Gulbrandsen underveis og hvor målsetningen hele veien har vært å få han inn i det sportslige apparatet hvor han skal være med å bygge opp et godt seniorlag i 3 divisjon, utvikle spillere og trenere, følge opp klubbens sportsplan, og sørge for et enda tettere samarbeid mellom lagene i klubben.

Vi i Skjetten Fotball er både stolte og glade over å ha fått med Tom Gulbrandsen på laget og er sikre på at han vil være en viktig ressurs for klubben og dens videre utvikling i årene som kommer.

Tom kan treffes på : hovedtrenerfotball@ssk.no

Mvh. Styret i Skjetten Fotball

Knut Larsen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift