Styret informerer

Det har vært en travel og utfordrende høst for Skjetten fotball. Vi ønsker å informere

Det har vært en travel og utfordrende høst for Skjetten fotball. Vi ønsker å informere:

Styret i Skjetten Fotball er glade for å ha en administrativ leder i klubben på plass, en leder som også har bidratt med å finne trenere som passet inn i klubbens breddefotballprofil. Det har vært en omfattende prosess som har tatt tid, men med Rune Anderssen på plass i denne stillingen begynte han sammen med styret umiddelbart på jobben med å fylle opp trenerkabalen på de yngres avdelinger, juniorlaget og seniorlaget. Den siste brikken på puslespillet kom på plass før helga og styret føler vi nå har erfarne og kompetente ledere, trenere i alle alderskull helt fra 6 åringene og opp til seniornivå i tillegg til en engasjert, nyansatt administrativ leder.

LSK-legenden Tom Gulbrandsen har nylig akseptert en avtale med Skjetten Fotball hvor han går inn i en delt sportslig lederrolle, hovedtrener for a-laget i 3 divisjon og som trenerkoordinator i klubben. Den tidligere midtbanekjempen med 223 Tippeligakamper,46 mål og et seriemesterskap for Lillestrøm Sportsklubb har allerede begynt jobben med å bygge neste års a-lag.

Styret i Skjetten Fotball har brukt de siste månedene godt, har vært tålmodige og er selvfølgelig storfornøyd med signeringen av «Bukken» Gulbrandsen. Det har vært en spennende prosess hvor klubben har hatt flere gode samtaler med Gulbrandsen underveis og hvor målsetningen hele veien har vært å få han inn i det sportslige apparatet hvor han skal være med å bygge opp et godt seniorlag i 3 divisjon, utvikle spillere og trenere, følge opp klubbens sportsplan, og sørge for et enda tettere samarbeid mellom lagene i klubben.

Vi Skjetten Fotball er både stolte og glade over å ha fått med Tom Gulbrandsen på laget og er sikre på at han vil være en viktig ressurs for klubben og dens videre utvikling i årene som kommer.

Mvh. Styret i Skjetten Fotball

Knut Larsen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift