Skjetten Fotball

Skjetten Fotballakademi

Skjetten Fotballakademi

                                                                                      

August - Desember 2016 

 

Skjetten Fotballakademi starter opp igjen ved skolestart, og første trening blir derfor onsdag 24.august. Tilbudet gjelder fremdeles for gutter og jenter født i 2003-2008.

 

Skjetten Fotballakademi er et ekstratilbud som kommer i tillegg til den tradisjonelle lagsaktiviteten. Vi er svært opptatt av å legge til rette for at hver enkelt spiller kan oppleve mestring og glede, kombinert med å ta ytterligere steg som fotballspiller. Det er enkeltspillerens utvikling som står i sentrum, og treningsøktene gjennomføres derfor med differensiering i grupper ut i fra ferdigheter og sosiale behov.

 

Det stilles høye krav til at hver enkelt spiller er lærevillig og konsentrert på treningsfeltet. Vi legger også stor vekt på å forsterke hver enkelt spiller sitt eierskap til egen utvikling både på og utenfor banen.

 

Akademiets treningsøkter utarbeides av trenerteamet basert på akademiets årsplan. Vi har en «spillsentrert» inngang til øktene. Stort sett alle øvelser utøves med ball, og i veldig stor grad med med en form for motspill. Dette fører til at hver enkelt spiller utfører mange repetisjoner som inneholder både teknisk utførelse og valg samtidig. Grunntanken er rett og slett at man må spille mye fotball, med god kvalitet, for å bli en dyktig fotballspiller. 

 

 

Treningstider for august-desember 2016:

Onsdag: Kl.14:30-16:15

Fredag: Kl.14:30-16:15

- Alle møter i festsalen i klubbhuset kl.14:30 for en gjennomgang av treningsøkta. Her serveres det også frukt til samtlige spillere. Vi går deretter ut og trener fra kl.14:45-16:15 på Skjetten Stadion.

- Vi avlyser akademitreningene dagen før oppsatt trening hvis det er meldt 12 minusgrader eller kaldere. Dette er i tråd med Norges Fotballforbund sine kulderåd. Dere får da beskjed via e-post og på facebooksiden vår. 

- Skjetten Fotballakademi følger skoleruta.

 

 

Henting ved Skjetten Skole:

Vi tilbyr henting med bil fra Skjetten Skole for de yngste spillerne våre som går på denne skolen (født 2007/2008). Spillerne hentes kl.14:00.

 

 

Deltakelse på Skjetten Fotballakademi koster følgende:

  • 1 økt i uka: 200,- per måned
  • 2 økter i uka: 400,- per måned
  • 100,- i tillegg per måned for henting fra Skjetten Skole en dag i uka
  • 150,- i tillegg per måned for henting fra Skjetten Skole to dager i uka

 

Påmeldingen sendes til ole@ssk.no, og skal inneholde navn, fødselsdato, skole, mobilnummer og e-postadresse. Husk også å gi beskjed om hvilken/hvilke dager dere ønsker å melde dere på, og om dere ønsker henting.

 

De av dere som har vært med på akademiets vårsemester er allerede registrert i systemet vårt, og trenger derfor ikke å sende en ny påmelding (så lenge det ikke er noen endringer i påmeldingen).

 

Gratis prøveperiode i august:

Vi tilbyr samtlige spillere gratis trening 24.8, 26.8 og 31.8. Nye spillere som vurderer å begynne på akademiet kan dermed velge å teste ut opplegget kostnadsfritt, før de bestemmer seg for om de ønsker å fortsette eller ikke. De som ønsker å prøve ut akademiet i august må sende en e-post til ole@ssk.no, der dere skriver hvilke av disse øktene spilleren ønsker å være med på. De som allerede går på akademiet får heller ikke tilsendt faktura for august.

 

Skjetten Fotballakademi på Facebook:

Vi anbefaler alle å følge Skjetten Fotballakademi på Facebook. Her vil dere få nyttig informasjon om akademiet, beskjed ved eventuell avlysning pga. kulde og ukentlige oppdateringer med bilder fra treningene våre. Søk opp Skjetten Fotballakademi, og trykk «liker». Vi sender også ut viktig informasjon på e-post i tillegg.

 

Vi gleder oss til oppstart 24.august, og ser fram til et nytt semester med masse god fotballaktivitet! Ta kontakt hvis dere sitter med noen spørsmål.

 

Mvh

Ole Gåseidnes

Sportslig leder barnefotball

Skjetten Fotball

Tlf: 92291690

E-post: ole@ssk.no

 

Skjetten Fotball
Fotball@ssk.no
Besøksadresse: Nordensvei 21, 2013 Skjetten
Postboks: 51, 2026 Skjetten

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products